mandag den 24. januar 2011

Sidste nyt

Først og fremmest og mest vigtigt for mig: Der er igen gennem den sidste uge blevet fred i hjemmet. Gaia var en løvemor og det har givet lidt problemer, da hun ikke ville tillade andre hunde i huset at gå gennem stuen - hvilket er nødvendigt for at komme ud. :) Så det har været lidt besværligt - hunde der skulle lukkes ind før de andre kunne passere etc. En anden gang må jeg indrette mig lidt anderledes. Men nu kan alle 6 hunde igen være sammen i fred og ro - og det er godt nok dejligt. Pernille kan ind imellem være lidt for voldsom mod de små - det er kun  i leg, men man skal lige holde øje med hende.

Hvalpene får nu 4 måltider om dagen - er begyndt på opblødt tørfoder + barfmad og andet. De spiser meget lidt - foretrækker modermælken stadig, men spiser dog lidt til alle måltider. De er tykke og runde og trivelige og vægten i torsdags var stadig god og fin og på den store side. De fik også deres anden ormebehandling sammen med mamma i torsdags.

De har fået et par kvadratmeter af stuen indhegnet og i forlængelse heraf hele køkkenet. De er også begyndt at være lidt ude hver dag. Og ja, musejagten er allerede startet - i så ung en alder. :) De er nu svære at fotografere - og skønt jeg har taget en million foto er der ingen der er blevet gode - de løber rundt hele tiden og lyset er også meget dårlig på denne årstid og haven ser ganske forfærdelig ud efter sneens hærgen - her er et enkelt af Lillepigen taget i går.



Der er stadig sne tibage i haven trods tø i et stykke tid.


Lille hund -. stort bjerg


Taget for nogle dage siden - hvalpe optaget af at gnave kødben - rå kyllingehals - stor succes.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar