fredag den 14. januar 2011

4 uger i dag - torsdag d. 13/1

Nu er de ved at være store - de små. Vægten er 2280 for  dreng 2, 2230 for dreng 1 og 1860 for pigen. Endnu har de ikke fået andet end modermælk, men det er jeg i dag begyndt at forsøge at lave om på.

Dog uden det store held. I morges forsøgte jeg at give dem lidt rå æggeblomme - de vadede oven i det og satte æggespor i hele huset, men der kom ikke meget ned i maverne. Jeg dyppede fingeren i ægget og så suttede de lidt i sig - ja ja - en start. Til aften fik de serveret kogt sild - de fik alle smagt på det og var interesseret - dog kun lige for at smage - man kan vist ikke ligefrem sige, de spiste det. Pigen skar ansigter, som om det bare var det værste, hun havde prøvet. Jeg tror de hver fik en halv teskefuld i alt. Men nu stinker de da i al fald alle af fisk og hvalpekassen med.

Hvalpene bor stadig i hvalpekassen, men kommer ud flere gange dagligt. Så løber de rundt i hele huset - det er en fornøjelse at se på. I weekenden skal vi imidlertid flytte rundt, så de får mere plads at tumle sig på hele tiden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar